29

NOV

vrouwencirkel, rite of the womb, systemischwerk, familieopstellingen, chaam, breda, tilburg, vrouwen, healing

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren.
De baarmoeder is een plek van creatie en het geven van leven.”

Datum: woensdag 29 november
Tijd: 19:30-22:00 (inloop vanaf 19:15)
Locatie: Yurt Sarah in Chaam

>>> De invulling van de avond zal er als volgt uitzien <<<

– Inloop met thee & lekkers
– Opening
– Cacao ceremonie – hart opening & connectie met de vrouwelijke energie
– d.m.v. Meditatie/systemische oefening maken we contact met het gene dat we los willen laten, en dat wat we willen uitnodigen.
– Ceremonie rond het ontvangen van de inwijding.

>> Over The rite of the womb <<<

Onze baarmoeder, de plek van het 2de chakra met een krachtige pure scheppingsenergie. Ze is een bron van wijsheid, creatie en vrouwelijk leiderschap!

Ze is ook een ontvankelijk orgaan. Wat betekent dat ze ontvangt en onverwerkte emoties, gevoelens en ervaringen opslaat.
Dit kunnen bewuste of onbewuste trauma’s zijn. Trauma’s uit ons leven nu, maar ook uit onze familielijn. Trauma’s die we hebben doorgekregen vanuit de baarmoeder van onze moeder, onze grootmoeder en voormoeders.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Van heksenvervolgingen tot het niet mogen stemmen. Dit klinkt misschien ver van je bed, maar realiseer je dat, afhankelijk van je leeftijd, jouw moeder of grootmoeder niet mocht stemmen en niet meer mocht werken zodra ze getrouwd was. Dit zijn maar 2 generaties terug!

Er is een lijn van vrouwen, de Shipibo Nation, uit de Amazone die zichzelf van het lijden hebben bevrijd. Deze vrouwenlijn heeft ons het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: The Rite of the womb.

Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt jouw vrouwelijke kracht weer opnieuw geactiveerd. Ze zorgt voor heling van onze baarmoeder en brengt heling in onze vrouwenlijn.

Na het ontvangen van de inwijding, mag je haar aan zo veel mogelijk vrouwen doorgeven.

Laten we een rimpel van heling over de aarde verspreiden door het helen van onze baarmoeder, die van onze moeders en van onze dochters!

>> Over de locatie <<<

Op de kwekerij, een bijzonder stuk natuur van Oergroen is sinds begin dit jaar Yurt Sarah neergestreken. Een fijne ontmoetingsplaats & prachtige plek in de natuur omringd door velden & natuur verbindingszone.

Kom genieten van de bijzondere warme setting die Yurt Sarah brengt. Een rustgevende & verbindende locatie die nog volop in ontwikkeling is. En waar sinds dit seizoen (zomer 2023) allerlei fijne evenementen worden georganiseerd. Vanuit de kwekerij van Oergroen is er in de omgeving ook het Voedselbos. Op afspraak te bezoeken. Waar inmiddels al ruim 130 eetbare soorten zijn aangeplant geheel volgens permacultuur principes.

>> Tickets <<<

Individueel ticket: 35 euro
Bring one ticket: 55 euro

Rite of the Womb (hipsy.nl) of stuur een email voor inschrijving naar: evituitjer@outlook.com

Reik naar me uit bij vragen of om even kennis te maken!