Vrijdag 28 juni 2024

Wat is jouw hartsverlangen? En wat houd jou tegen om dit helemaal te gaan leven?
In deze opstellingen cirkel maken we dmv een cacao ceremonie contact met ons hartsverlangen. Daarna zien we in een opstelling wat ons tegen houd om dit hartsverlangen te gaan leven en wat je er voor nodig hebt om dit wél te kunnen doen.

Bij de opstellingen maak ik gebruik van verschillende technieken zowel met als zonder representanten waardoor ieder zijn persoonlijke stukken zal ervaren.

Datum: vrijdag 28 juni 2024
Tijd: 14:00-17:00 (inloop vanaf 13:45) (uitloopt uiterlijk 17:30u)
Locatie: Oergroen
(workshop ruimte of Yurt Sarah afhankelijk van groepsgrote)

>>>De invulling van de middag zal er als volgt uitzien <<<
– Inloop
– Openingscirkel
– Lichaamswerk
– Cacao ceremonie
– Hartsverlangen opstelling met representanten en zonder
– Afsluitende cirkel

>>> Over de locatie <<<
Op de kwekerij, een bijzonder stuk natuur van Oergroen is sinds begin dit jaar Yurt Sarah neergestreken. Een fijne ontmoetingsplaats & prachtige plek in de natuur omringd door velden & natuur verbindingszone.

Kom genieten van de bijzondere warme setting die Yurt Sarah brengt. Een rustgevende & verbindende locatie die nog volop in ontwikkeling is. En waar sinds dit seizoen (zomer 2023) allerlei fijne evenementen worden georganiseerd. Vanuit de kwekerij van Oergroen is er in de omgeving ook het Voedselbos. Op afspraak te bezoeken. Waar inmiddels al ruim 130 eetbare soorten zijn aangeplant geheel volgens permacultuur principes.

Reik naar me uit bij vragen of om even kennis te maken!

tickets via: Opstellingen cirkel voor moeders | Thema: Hartsverlangen (hipsy.nl)