Zwanger zijn en bevallen in verbinding met je kindje, je lichaam en jouw wensen

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als je..

Is bovenstaande wat jij graag zou willen?
Dit is precies waar ik jou mee kan helpen!

I release control, and surrender to the flow

Vol vertrouwen in verwachting

Door de combinatie van een sharingcirkel,
zwangerschapsyoga, elementen uit hypnobirthing, mindfulness, adem, systemischwerk en Yurt Sarah een unieke ervaring.

8 Zwangerschapscirkels
Maandag avond 19:30-21:00u
Sharingscirkels, ontspanningsoefeningen, yoga en bevalhoudingen, 
3 unieke ademhalingstechnieken, systemische oefeningen, mindfulness & kennis over het geboorte proces en omgaan met pijn.

Partner workshop 
Zaterdag ochtend 9:00-13:00u 
Kennis over het geboorteproces, omgaan met pijn, rol partner, jullie overtuigingen, angsten en wensen (geboorteplan), eigen geboorte verhaal, oefenen met (Rebozo) massage technieken, ontspanningsoefeningen en bevalhoudingen. Incl. lunch & hand-out.

Jouw investering hiervoor is 180 euro.
Kies jij voor het complete traject
met partner workshop
dan betaal je 275 euro.
Is dit wat jij wil?

Jouw lichaam is gemaakt om te baren en jouw kindje om geboren te worden

Het resultaat van werken met mij is dat je

Weet wat er gaat gebeuren in je lichaam tijdens elke fase van de bevalling. Dat je geleerd hebt wat je in deze fase het beste kan doen om je bevalling makkelijker en fijner te laten verlopen.

Je gesteund voelt omdat jouw geboortepartner weet wat hij of zij kan doen om het geboorteproces te ondersteunen, zodat jullie er samen voor kunnen zorgen dat jouw kindje geboren wordt zoals jij dat graag wilt.

Durft te vertrouwen op je moederinstinct, vanuit de overtuiging dat jouw lichaam gemaakt is om te baren en jouw kindje om geboren te worden. Hierdoor is bevallen niet meer iets waar je tegen op ziet, maar waar je naar uit kijkt.

Vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint doordat je met een fijn gevoel op de geboorte van jouw kindje kan terug kijken.

Weet hoe je optimaal gebruik kan maken van de natuurlijke pijnstilling die je lichaam zelf aanmaakt, maar ook welke opties je hebt als dit niet voldoende is. Je bent bekend met de mogelijke risico's zodat je weloverwogen een besluit kan maken wat bij jou past.

Weet wat je wensen zijn, wat er bij je past én hoe je dit bespreekbaar kan maken met je geboorteteam waardoor jij de regie houdt tijdens de bevalling, ook als deze anders loopt dan verwacht.

Dit zeggen anderen over mij

Ik heb al een beetje mogen ervaren wat voor energie, vertrouwen en wijsheid jij kan brengen tijdens een zwangerschap. Oprecht kan ik zegen dat ik mede dankzij jou nog meer heb kunnen genieten van mijn zwangerschap omdat ik meer vertrouwen kreeg in mijn lijf en bevalling

Michelle

Voordat ik aan de cursus begon zag ik best op tegen de bevalling. Ik vond het stiekem zelfs doodeng. Maar door alle fijne sessie’s bij jou in de yurt heb ik geleerd vertrouwen te hebben in mijzelf en mijn lichaam. Door jou heb ik de handvatten en inzichten gevonden die ik nodig heb om straks vanuit rust en vertrouwen te bevalling aan te gaan. Daar ben ik je heel dankbaar voor!

Eva

Tijdens de maandagavonden in de warmte (soms hitte ;)) van de Yurt heb ik mij gedragen gevoeld. Langzaam groeide het vertrouwen in mijzelf, in mijn kindje, in de bevalling. Jouw kennis en ervaring en de verbinding met de ardere vrouwen waren precies de voorbereiding die ik nodig had!

Ilse

Je hebt oprecht een liefdevolle interesse en komt met een eerlijk advies. Jij kan zaken van meerdere kanten bekijken en veroordeelt niet. 

Vera

Eerst even kennismaken?

Heb je nog vragen? Kijk hieronder of ze beantwoord worden en reik anders naar me uit om een kennismakingsgesprek te plannen

Veelgestelde vragen

Is de zwangerschapscursus ‘Vol vertrouwen in verwachting’  altijd in een groep of kan het ook privé?

De cirkels zijn altijd in een kleine (max 7 zwangeren) groep omdat ik geloof in de kracht die ligt in de verbinding tussen ons vrouwen tijdens deze samenkomst. Een veilige sfeer waarin gedeeld mag worden, waarin herkenning en erkenning kan plaatsvinden en waar je je gesteund zult voelen.

De partner ochtenden zijn in een kleinere groep met maximaal 4 koppels zodat ik jullie allemaal persoonlijke aandacht kan geven.

Ik heb een medische indicatie, kan ik dan toch meedoen?

Jazeker, juist als je medisch geïndiceerd bent, is het fijn om je ook goed voor te bereiden. Er is zoveel mogelijk, ongeacht waar en hoe je gaat bevallen. 

Wat is het verschil tussen een zwangerschapscirkel en een vrouwencirkel?

Een zwangerschapscirkel zou je kunnen vergelijken met een zwangerschapscursus, maar dan gaan we een stapje verder in het vergroten van je bewustzijn en verbinding maken met elkaar, met je kindje, jouw lichaam en wensen. Aan deze cirkel nemen alleen zwangeren deel. 

De vrouwencirkels die ik ook aanbied (zie agenda) zijn voor alle mama’s. (afhankelijk van het thema ook wensmama’s, zwangeren, mama’s met levende of doodgeboren kindjes). Deze cirkels hebben een bepaald thema en het kan zijn dat ik gastcoaches uitnodig. Je kunt jezelf inschrijven op een gewenst thema.

Ik heb geen partner, kan ik dan boeken zonder partnerworkshop

Ja dit is mogelijk. Maar ik ben er van overtuigd dat het hebben van een bevalpartner aan je zijde tijdens de bevalling, en samen de partnerworkshop volgen tijdens de zwangerschap écht van grote meerwaarde is. Dit hoeft geen liefdespartner of ouder van het kindje te zijn. Elke geboortepartner is welkom; oma, goede vriend of vriendin. Kies iemand waarbij jij je fijn voelt en waarvan jij weet dat je hem of haar graag bij de bevalling wil hebben zodat hij of zij jou kan steunen.

Op welke dag/tijd vinden de zwangerschapscursus plaats?

De zwangerschapscirkels vinden wekelijks plaats op maandag avond van 19:30u tot 21:00 uur in Yurt Sarah in Chaam

De partnerworkshop wordt een keer in de 3 maanden gegeven op zaterdag ochtend van 9:00-13:00 uur, locatie wordt nader bepaald afhankelijk van het aantal deelnemers, dit zal altijd in een straal van max. 15 km rondom Baarle-Nassau zijn.

Data 2024:

11 mei, 10 augustus, 9 november

Eerst kennismaken?

Download dan mijn gratis meditatie om contact te maken met het kindje in jouw buik of schrijf je in voor een proefles!

Ben je overtuigd?

Schrijf je dan nu in!